Barack Obama John Onoje copy

În sfârșit cel mai puternic om din lume vine și în Republica Moldova. Barack Obama susține că are un regret – vrea să nu plece de la cârma SUA fără să-și îndeplinească una dintre promisiuni: să-l viziteze pe vărul său din Moldova.

”Vanea Oboje, singurul afro american de culoare din Moldova, este verișorul meu. Mai vorbim pe skype seara, când vin de la Casa Albă. Îmi mai trimite sms-uri pe viber. Dar, dacă sincer, nu e același lucru. Vreau să-l văd în carne și oase să mai vorbim despre una, despre alta. Datorită lui Vanea eu știu tot ce se întâmplă în Moldova. Rog pe toți cei care l-au obijduit pe Vanea să părăsească țara când o să fiu eu pe acolo”, a declarat de la Washington cel mai puternic om din lume.

Mihai Ghimpu, Vlad Plahotniuc, Igor Dodon și câțiva vânzători din Piața Centrală care l-au bătut pe Vanea Oboje au plecat deja la Moscova, unde vor sta cel puțin o jumătate de an. Amintim, că Vanea Oboje este născut în Statele Unite și a emigrat în Moldova ca agent secret al ȚRU pe 7 aprilie 2009.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Barack-Obama-John-Onoje-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Barack-Obama-John-Onoje-copy-300x300.jpgadminInternațional
În sfârșit cel mai puternic om din lume vine și în Republica Moldova. Barack Obama susține că are un regret - vrea să nu plece de la cârma SUA fără să-și îndeplinească una dintre promisiuni: să-l viziteze pe vărul său din Moldova. ”Vanea Oboje, singurul afro american de culoare din Moldova,...

Comentează