O nouă lovitură pentru sistemul bancar din Republica Moldova. Managerul Bisericii Ortodoxe, mitropolitul Vladimir, a anunțat că se teme să rămână fără bani și pentru că nu mai are încredere în băncile moldovenești intenționează să-și mute toată averea în băncile cipriote. Dorin Drăguțan susține că băncile noastre vor rămâne fără lichidități pentru că mitropolitul deține conturi uriaș în mai toate băncile moldovenești.

”Să ne rugăm la Dumnezeu să nu se întâmple această retragere masivă de bănet. Dacă se întâmplă, băncile rămân fără bani, intră în incapacitate de plată, iar Banca Națională nu are cum să tipărească atât de mulți nici măcar într-un an. Vom asista din nou la scumpirea valutei euro și dolar, va fi iar panică pe piața valutară din Moldova”, a anunțat într-o conferință de presă președintele BNM, Dorinel Drăguțan.

Solicitat de moldoVesti.info, managerul Bisericii Ortodoxe susține că după dispariția unui miliard de euro din băncile moldovenești, nu mai are înredere că miliardele sale sunt în siguranță. ”Oricine dintre politicieni poate să-mi ia banii. Lor nu le pasă că aceștia sunt banii pensionarilor, care au pensie mică și vin în fiecare duminică la biserică. Lor nu le pasă că sunt banii săracilor, care vor să câștige la loto sau se roagă să le moară o mătușă mai bogată. Ei îmi pot lua banii cât ai clipi. Fără tăgadă îmi mut banii în Cipru și am scăpat de stres”, a declarat mitropolitul Vladimir.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Mitropolit-Bani-Multi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Mitropolit-Bani-Multi-copy-150x150.jpgadminFinanțe
O nouă lovitură pentru sistemul bancar din Republica Moldova. Managerul Bisericii Ortodoxe, mitropolitul Vladimir, a anunțat că se teme să rămână fără bani și pentru că nu mai are încredere în băncile moldovenești intenționează să-și mute toată averea în băncile cipriote. Dorin Drăguțan susține că băncile noastre vor rămâne fără lichidități pentru...

Comentează