Banca Nationala a Moldovei coada copy

Cozi uriașe, nervi și nebunie în fața Băncii Naționale din Moldova. De câteva zile, sute de mii de oameni stau la coadă ca să-și depună aici CV-ul și o cerere de angajare. Toată lumea vrea să ocupe postul de guvernator. Moldovenii au citit în ziare despre salariul uriaș al guvernatorului, mașinile sale de lux, faptul că poate să ia credite cu duiumul, așa că au dat năvală.

”Cică nu trebuie să ai studii în finanțe și bănci. Iată că și pațanul ista cu muci, Dorin Drăguțan, habar nu avea de bănci și a ajuns guvernator. A ajuns întâmplător în funcție. Eu, spre deosebire de Drăguțan, am școală, am terminat Tehnicumul Agricol de la Cucuruzăni”, spune Ioan Poalălungă, unul dintre moldovenii care stau de câteva zile în fața Băncii Naționale.

Pentru că sunt atât de mulți, Banca Națională a rugat Loteria Moldovei să organizeze o tragere la sorți. Deputații se opun și susțin că măsura ar fi ilegală. Potrivi legii, guvernatorul Băncii Naționale trebuie să fie o rudă de până la gradul 2 cu un deputat, ministru sau oligarh.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Banca-Nationala-a-Moldovei-coada-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Banca-Nationala-a-Moldovei-coada-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Cozi uriașe, nervi și nebunie în fața Băncii Naționale din Moldova. De câteva zile, sute de mii de oameni stau la coadă ca să-și depună aici CV-ul și o cerere de angajare. Toată lumea vrea să ocupe postul de guvernator. Moldovenii au citit în ziare despre salariul uriaș al...

Comentează