Cu ocazia a un an și niște capishi de când Moldova este condusă de tandemul Dodon-Plahotniuc, Banca Națională a Moldovei inovează țara în materie de bancnote. Astfel ca gubernatorul Băncii Naționale a lansat o bancnotă inaugurală în valoare de 69 de lei care va avea chipurile celor doi lideri moldoveni.

”Am ales ca valoare simbolică 69 pentru că îi reprezintă pe cei doi politicieni care și-au împărțit Moldova între ei. Deși se sfădesc, ei de fapt se iubesc foarte mult și țin foarte mult la Moldova. Țin cu dinții de ea. Vor să o conducă veșnic, au schimbat și codul erectoral, deci ne așteaptă o lungă, foarte lungă conducere formată din Dodon și Plahotniuc pe care o să-i vedeți pe bancnotă 69”, a declarat gubernatorul Băncii Naționale de 3 kile, Siroja Șiocălău.

Specialiștii au calculat deja că cu 69 de lei poți să-ți cumperi o cutie de gandoane. Acestea sunt extrem de folositoare în special în momentele în care guvernul decide să ibească cetățenii, iar cetățenii s-au zaibit să fie ibiți de guvern, de Plaha, de Dodon. Cei 69 de lei vor mai fi numiți și 69 de plahondoni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Leu-69-Dodon-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Leu-69-Dodon-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Cu ocazia a un an și niște capishi de când Moldova este condusă de tandemul Dodon-Plahotniuc, Banca Națională a Moldovei inovează țara în materie de bancnote. Astfel ca gubernatorul Băncii Naționale a lansat o bancnotă inaugurală în valoare de 69 de lei care va avea chipurile celor doi lideri...

Comentează