Vești proaste pentru moldoveni. Aceștia nu vor afla niciodată cine le-a furat miliardul pentru că Banca Națională de 3 kile refuză categoric să publice raportul Kroll 2. Guvernatorul Băncii Naționale de 3 kile, Siroja Șioclej a venit cu niște explicații pertinente privind refuzul său.

”Noaptea trecută a fost furat din seif. Ce-i drept, am auzit ceva gălăgie și niște hoți care râdeau în surdină, plahahaha. Dar am crezut că iar au venit să fure un miliard. Ce proști, nu mai există niciun miliard în Moldova. Am rămas fără miliarde sau milioane, suntem săraci lipiți pământului. Se pare că, de fapt, hoții au venit să fure raportul Kroll, l-au pus în borsetkă și duși au fost”, povestește gubernatorul Siroja Șioclej.

Cei care știu unde a dispărut miliardul și krolul tac ca Vlad în păpușoi. Adică, ca Vlad Filat, Vlad Plahotniuc și Vladimir Voronin. Ilan Shor știe și el, dar nu poate spune nimic pentru că este rârâit și nu suportă litera ”r” din cuvântul Kroll.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Kroll-Plahotniuc-Filat.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Kroll-Plahotniuc-Filat-300x210.jpgadminPolitic
Vești proaste pentru moldoveni. Aceștia nu vor afla niciodată cine le-a furat miliardul pentru că Banca Națională de 3 kile refuză categoric să publice raportul Kroll 2. Guvernatorul Băncii Naționale de 3 kile, Siroja Șioclej a venit cu niște explicații pertinente privind refuzul său. ”Noaptea trecută a fost furat din...

Comentează