Filat Plahotniuc furt seif copy

Pentru că nu mai au ce să fure din băncile moldovenești, deputații din Moldova și-au găsit alte ținte. De data asta au prădat chiar Banca Mondială. Când a descoperit furtul, directorul Băncii Mondiale din Moldova a anunțat că instituția se retrage din Moldova.

”Deputații nici măcar nu s-au ascuns. Noi aveam camere peste tot și am văzut clar. Ei au operat noaptea. Au intrat, au spart seiful cel mare. A venit un om cu o barsetkă și a început să bage acolo. Inițial am crezut că au furat cu camioanele. De unde? A încăput totul în barsektă”, a declarat Yousugi Cock, directorul Băncii Mondiale în Moldova.

Deputații au furat ca în orice situație, un miliard. Banca Națională a dat însă asigurări, că îi va ruga pe moldoveni să adune bani ca să pună și acest miliard la loc. CNA a anunțat că are deja un cerc de suspecți. Chetrari a scos în fața presei un cerc și le-a demonstrat tuturor că nu spune brașoave. Chiar are un cerc. Neștiind ce să facă, procuratura l-a arestat ca de obicei pe Anatol Mătăsaru.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Filat-Plahotniuc-furt-seif-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Filat-Plahotniuc-furt-seif-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Pentru că nu mai au ce să fure din băncile moldovenești, deputații din Moldova și-au găsit alte ținte. De data asta au prădat chiar Banca Mondială. Când a descoperit furtul, directorul Băncii Mondiale din Moldova a anunțat că instituția se retrage din Moldova. ”Deputații nici măcar nu s-au ascuns. Noi...

Comentează