Renato Usatii Coreeni plang copy

Durere nemărginită în Bălți. De când a fost ales primar, Renato nu a stat decât 3 zile în oraș, când a organizat concerte. Așa că localnicii se adună în fiecare zi, de la ora 10 și plâng în fața primăriei de dorul primarului lor. Aceștia blestemă chișinăuienii și îi acuză că le-au furat primarul.

”Te rog, întoarce-te la noi, iubite primar. Cui ne-ai lăsat pe drumuri? Avem nevoie de concertele tale, de scandalurile pe care le faci zi de zi la Bălți. Ca tine nu-i altul. Nu contează că nu mai avem lumină, că drumurile sunt cu gropi, că sunt milioane de câini pe străzi. Te vrem înapoi, te vrem lângă noi. Nenorociții aceia de chișinăuieni te-au furat. Știm noi, ei ar face orice să fure un primar mai bun decât al lor. Să aibă apă caldă când o zbura porcii”, plâng în hohote locuitorii orașului Bălți.

Renato Usatîi le cere adulatorilor săi să mai aibă răbdare. Dacă va câștiga puterea, Renato promite să unească Bălțiul cu Chișinăul, astfel că bălțenii nu se vor mai considera oameni de mâna a doua.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-Usatii-Coreeni-plang-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-Usatii-Coreeni-plang-copy-300x300.jpgadminPolitic
Durere nemărginită în Bălți. De când a fost ales primar, Renato nu a stat decât 3 zile în oraș, când a organizat concerte. Așa că localnicii se adună în fiecare zi, de la ora 10 și plâng în fața primăriei de dorul primarului lor. Aceștia blestemă chișinăuienii și îi...

Comentează