Renato Usatai in multime copy

Bălțenii se simt trași de sfoară de cel pe care l-au ales primar la ei în oraș. Aceștia susțin că imediat ce s-a văzut primar, Renato Usatîi a uitat de ei și nu le-a mai organizat niciun concert cu Stas Mihailov. Asta deși oamenii se așteptau la concerte în centrul orașului în fiecare sâmbătă.

”Omu ista ne-a păcălit. L-am ales pentru că făcea cele mai interesante concerte din Moldova. L-am votat pentru că am crezut că va continua cu concertele. Că știm că fură, toți fură. Dar măcar am vrut să fim furați cu cântec. Tare ne-a dezamăgit domnul Renata”, spune Colea Bețivu, alcoolic din Bălți.

Bălțenii au cerut deja Comisiei Electorale Centrale reluarea alegerilor ca să se bucure de concerte noi. Au fost susținuți și de orheieni care nu au mai auzit niciun cântecel de la Jasmin, deși trăiește la ei în oraș și o văd în fiecare zi în Piața din centrul Orheiului. Ca să beneficieze de muzică gratis, orheienii și bălțenii au renunțat la viza lor de reședință și susțin mai nou că sunt din Soroca. Acolo are loc turul al doilea de alegeri și se organizează concerte cu Adrian Ursu și Dan Bălan.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Renato-Usatai-in-multime-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Renato-Usatai-in-multime-copy-150x150.jpgadminPolitic
Bălțenii se simt trași de sfoară de cel pe care l-au ales primar la ei în oraș. Aceștia susțin că imediat ce s-a văzut primar, Renato Usatîi a uitat de ei și nu le-a mai organizat niciun concert cu Stas Mihailov. Asta deși oamenii se așteptau la concerte în...

Comentează