Bâdla Dodonistă care a amenințat România, dar mai ales NATO cu război a fost felicitată de Igor Dodon. Prezikul a anunțat chiar că îi pregătește o medalie acestui om tuparâlâi și cu un singur neuron. Din primele informații, hăbăucul este consătean cu Igor Dodon, adică din satul Sadova.

”Mi-a plăcut foarte mult ce a spus despre mine în declarația sa de război. Este un om maladeț, un consătean cu care mă mândresc. Astfel de oameni sunt cei care reprezintă Moldova, mă reprezintă pe mine. Iar medalia Za Atvagu i Zashitî Atechestva o va primi pentru curajul manifestat extrem de zdorova pe odnoklassniki. Iaca așa, pațani, pe aiștea îi iubesc eu, proști, care nu au dat BAC-ul și care mă votează, nu toți tinerii educați care refuză medaliile mele”, a declarat Igor Dodon.

Igor Dodon a desconspirat și numele bâdlei sale. Individul se numește Ghenă Peezdyuk, are 16 ani, dar pentru că a fumat mult arată de 69. Igor Dodon promite că Ghenă Peezdyuk va fi și membru al PSRM și va ajunge chiar și deputat pentru că a avut grijă de cei 30 de mii de sirieni din Sadova.

Igor Dodon a lansat și un concurs special pentru moldoboii care vor să se facă de râs pe odnoklassniki. Cele mai apreciate Bâdle vor primi câte o puteovkă turistică la Tula!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Badla-lui-Dodon-medalii-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Badla-lui-Dodon-medalii-copy-300x300.jpgadminPolitic
Bâdla Dodonistă care a amenințat România, dar mai ales NATO cu război a fost felicitată de Igor Dodon. Prezikul a anunțat chiar că îi pregătește o medalie acestui om tuparâlâi și cu un singur neuron. Din primele informații, hăbăucul este consătean cu Igor Dodon, adică din satul Sadova. ”Mi-a plăcut...

Comentează