dorin-chirtoaca-plange-copy

Inundațiile care au transformat strada Anișoara într-un adevărat râu nu sunt altceva decât lacrimile primarului Chișinăului. Este explicația celei mai cunoscute vrăjitoare din Moldova, baba Tanga. Aceasta crede că durerea lui Chirtoacă este resimțită din plin de toți chișinăuienii, așa că ar trebui să avem un primar fericit, ca să fim și noi fericiți.

”PLoile din ultima vreme, râurile care au apărut în special pe strada Anișoara nu sunt nimic altceva decât lacrimile de divorț ale lui Chirtoacă. Săracul a plâns atât de mult că i s-au revărsat lacrimile pe străzi. Dacă vă întrebați de ce este frig, trebuie să înțelegeți că s-a răcit și relația cu Anișoara”, a declarat Baba Tanga pentru redactorii moldovesti.info.

Baba Tanga nu are vești prea bune pentru chișinăuieni. Aceasta a văzut în cărțile sale din bibliotecă că moldovenii o vor duce din ce în ce mai greu cu banii. Asta pentru că în curând Chirtoacă va cere altă vedetă în căsătorie, Plaha va fi nănaș, așa că va avea nevoie de mulți bani ca să pună pe masă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Dorin-Chirtoaca-plange-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Dorin-Chirtoaca-plange-copy-300x300.jpgadminMonden
Inundațiile care au transformat strada Anișoara într-un adevărat râu nu sunt altceva decât lacrimile primarului Chișinăului. Este explicația celei mai cunoscute vrăjitoare din Moldova, baba Tanga. Aceasta crede că durerea lui Chirtoacă este resimțită din plin de toți chișinăuienii, așa că ar trebui să avem un primar fericit, ca...

Comentează