vrajitoare-publika-copy

Cutremurul de sâmbătă este o joacă de copil față de ce urmează. Cel puțin așa prezice Baba Tanga. În direct la canalul de știri Publika care prezintă știri, vrăjitoarea a anunțat că vine pizdețul. Adică un cutremul de 6.9 grade Celsius pe scara Mercato. Baba Tanga este verișoară dreaptă cu nepoata fiicei unchiului bunicii Babei Vanga, așa că prezicerile ei se îndeplinesc tot timpul.

”Vine, vine, cutremurul vine. Mă întreb dacă mâine, dar poate pomâine. Dacă votați cu Pulu și gândiți cu curu, o să se zguduiască țara Moldovenească. Nu Plaha strigi, protestezi, te-nplici. Altă treabă n-ai? Pe telefon cu Vai, Vai? Ia-o și tu ușor, să nu ajungi ca Shor, că te ia BețiShor și te duce-n friguShor. Seismul, măi frate, o să vă dea pe spate. Butce și clădiri ajung amintiri. S-a dus stabilizdețul și vine pizdețul”, a declarat în spazme pline de draci de mănăstire, Baba Tanga în direct la Publika care a transmis totul în direct.

Baba Tanga susține că cutremurul va avea loc pe 31 septembrie. Din fericire, Baba Tanga ne dă și vești bune, mai multe clădiri vor cădea cu ocazia acestui seism: hotelul Nobil, Parlamentul, Guvernul și jumătate de primărie a Chișinăului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Vrajitoare-Publika-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Vrajitoare-Publika-copy-300x300.jpgadminSocial
  Cutremurul de sâmbătă este o joacă de copil față de ce urmează. Cel puțin așa prezice Baba Tanga. În direct la canalul de știri Publika care prezintă știri, vrăjitoarea a anunțat că vine pizdețul. Adică un cutremul de 6.9 grade Celsius pe scara Mercato. Baba Tanga este verișoară dreaptă...

Comentează