Nu mai avem voie să luăm numele de Liuda în deșert. O decizie în acest sens a fost adoptată de Consiliul Feminizdelor din Moldova. Asta după ce mai multe femei pe care le cheamă Liuda s-au arătat deranjate că unui om de teapa lui Mișa Ghimpu i se poate spune așa de frumos – Liuda.

”Pentru noi este jignitor să știm că lumea îi spune Liuda unui individ așa de prost și aiurit. Nu știu cum de suportă toți Mihaii din țară să știe că îi cheamă la fel ca pe Ghimpu. Pentru noi este jignitor când îi ziceți Liuda lui Ghimpu. Ați văzut cum vorbește, ce piu-piu scoate pe gură? Vomităm încontinuu când îl vedem la televizor, nu știm cum se poate fotografia Alina Zotea lângă el, dar nouă ne este scârbă”, a declarat Liudmila Fedorovna Putin, președintele ANATOL, adică Asociația Natională A Tuturor Organizațiilor Liudelor.

Așadar, decizia adoptată de Consiliul Feminizdelor intră în vigoare pe 8 martie și va fi un cadou pentru toate femeile cu nume Liuda din întreaga lume. Din fericire, legea are o portiță și ne putem bate joc în continuare de Mihai Ghimpu. Asociația Cetățenilor Trădați a adoptat o rezoluție prin care le recomandă tuturor să-l numească pe Mihai Ghimpu simplu: VerbLiuda!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Mihai-Ghimpu-Stefan-cel-Mare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Mihai-Ghimpu-Stefan-cel-Mare-copy-300x300.jpgadminSocial
Nu mai avem voie să luăm numele de Liuda în deșert. O decizie în acest sens a fost adoptată de Consiliul Feminizdelor din Moldova. Asta după ce mai multe femei pe care le cheamă Liuda s-au arătat deranjate că unui om de teapa lui Mișa Ghimpu i se poate...

Comentează