Valerian Minzat batut de nevasta copy

Scandal uriaș în familia celui mai sexy avocat din Moldova. Asta după ce s-a filmat pe un iaht, la Ghidighici, cu cea mai de succes cântecacă din Moldova. Sărmanul Valerian Mînzat a fost bătut de propria soție. Din fericire pentru fanii lui Valerian Mînzat, acesta a reușit să se refugieze la vecinul său, Toly Druga, așa că a scăpat doar cu câteva coaste rupte, un ochi vânăt, capul spart și o buză crăpată.

”L-am bătut pentru că nu accept să-mi împart Iubcikul cu niște cântecace. Eu înțeleg că este foarte sexy și că este un bărbat atrăgător, dar ar face bine acestse cântecace să-și găsească ele avocații lor, să nu-i fure de la alte femei. Prima dată l-am bătut atunci când i-a dat mașina dezbrăcatei aceleia, miss ULIM. Când am văzut că se fâțâia pe capota mașinii mele, l-am bătut cu un șlang de a guițat o săptămână când se punea jos la toaletă”, a declarat Galea Mînzat, soția celui mai sexy avocat în viața din Europa.

După papara pe care a primit-o, Valerian Mînzat a fost iertat de soție. Totuși, acesta are acum alte probleme. Cu ochii vineți nu se poate duce să-și ridice premiul de cel mai sexy avocat din lume, premiu oferit anual de VIP Magazin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Valerian-Minzat-batut-de-nevasta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Valerian-Minzat-batut-de-nevasta-copy-300x300.jpgadminMonden
Scandal uriaș în familia celui mai sexy avocat din Moldova. Asta după ce s-a filmat pe un iaht, la Ghidighici, cu cea mai de succes cântecacă din Moldova. Sărmanul Valerian Mînzat a fost bătut de propria soție. Din fericire pentru fanii lui Valerian Mînzat, acesta a reușit să se...

Comentează