Avocatul Valerian Mînzat s-a lăudat recent pe facebook cu celula sa de lux în care va sta. Acesta susține că a renovat-o din banii lui și a investit 200 de mii de euro. Va avea tot luxul necesar, doar că după gratii. Mai mult, a reușit chiar să-și cumpere și luxul de a sta singur într-o celulă cu aer condiționat, mini-bar, domashnii kinoteatr și chiar un jacuzzi.

”Domnii de la penitenciar au înțeles că eu nu pot sta cu toți nespălații, că eu sunt cineva important, nu sărăntocii care se cătăie doar cu rutiera. Așa că mi-au dat voie să investesc în propriul meu lux. Am cerut să am acces la internet, un calculator și un telefon, așa că o să fiu și mai activ pe facebook, să vedeți ce înseamnă luxul la închisoare”, a anunțat Valerian Mânzat pe contul său de facebook.

Avocatul a postat și o poză din celula sa de lux. Acesta are televizor cu cristale swarovski și lenjerie de pat de la Armani. Mai mult, un bucătar dintr-un restaurant de lux îi va trimite în fiecare zi dejunul, prânzul și cina, avocatul Mînzat spunând că refuză să mănânce lăturile din pușcărie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Valerian-Manzat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Valerian-Manzat-copy-150x150.jpgadminSocial
Avocatul Valerian Mînzat s-a lăudat recent pe facebook cu celula sa de lux în care va sta. Acesta susține că a renovat-o din banii lui și a investit 200 de mii de euro. Va avea tot luxul necesar, doar că după gratii. Mai mult, a reușit chiar să-și cumpere...

Comentează