Avocatul cel mai avocat din Moldova, Valerian Mânzat, a explicat din fir a păr cum a fugit din sala de judecată chiar de sub nasul judecătorilor. Iubchik, cel care este așteptat cu multă dragoste de zăcii din zonă, a susținut că tot ce a scris presa despre el este pe jumătate adevărat.

”Blea, eu am afighit când am ajuns acasă, m-am descălțat de pantofii mei Dulșe ănd Băbana. Am luat telecomanda bătută cu pietre nestemate și am pus la televizorul meu Sony cu diametrul de 100 de metri să văd știrile despre mine. Mi-au plăcut toate cadrele care erau luate cu mine. Mă avantaja lumina, mi se vedea telefonul iPhone 9, care încă nu a ieșit, dar deja îl am. Numai că atunci când au început să spună minciuni despre mine nu mi-a mai plăcut. De ciudă am băut o sticlă de șampanie cu aur. Nu înțeleg, de unde au luat că eu am fugit din sala de judecată? Care fugă? Am mers la pas până la mașină. Polițiștii știau că eu o să merg la pas și m-au lăsat să plec”, a explicat Valerian Mânzat, numit Iubchik de zăcii care îl așteaptă în zonă.

Din păcate, avocatul cel mai avocat din Moldova nu va mai ajunge după gratii. Tortoșălul și frumușălul avocat a reușit să-i dea un nou halat prezikului Igor Dodon, așa că acesta s-a văzut nevoit să-l grațieze. Astfel că nu mai există nicio șansă să-l vedem pe Valerian Mânzat, cel care și-a făcut biroul vizavi de închisoare că se mută vizavi de birou.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Valerian-Manzat-Prison-Break-copy-1024x768.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Valerian-Manzat-Prison-Break-copy-300x300.jpgadminSocial
Avocatul cel mai avocat din Moldova, Valerian Mânzat, a explicat din fir a păr cum a fugit din sala de judecată chiar de sub nasul judecătorilor. Iubchik, cel care este așteptat cu multă dragoste de zăcii din zonă, a susținut că tot ce a scris presa despre el este...

Comentează