Dezastru în relațiile româno-moldovești. În această noapte de pe pista aeroportului Internațional ”Ilan Shor” din Chișinău a dispărut avionul companiei Tarom. Din primele informații, avionul a fost furat de persoane necunoscute. În urma unei anchete rapide, procuororii de la Centrul Național Alcorupției au reușit să depisteze aeronava.

”Aceasta a fost transformată în rutieră și circula pe ruta 169 din Chișinău. Ni s-a părut ceva ciudat la această rutiere când am văzut aripile. Șoferul încerca să ne convingă că el folosește aripile să zboare peste ambuteiaje, dar l-am arestat că nu avea brevet de pilot. Când am intrat în rutiera lui, nu ne-a venit să credem. Era plină cu țigări de contrabandă. Așa ne-am dat seama că este avionul București-Chișău”, a declarat anchetatorul-șef al CNA, Leonea Iaibu.

Deocamdată Guvernul Moldovei nu a returnat avionul Guvernului României. Pavel Filip așteaptă să vadă dacă România va anunța un premiu pentru cel care găsește avionul. Premierul Moldovei susține că are nevoie urgentă de niște bani să-și repare vila cu 10 etaje din Chișinău.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Avion-Rutiera-Chisinau-Tarom-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Avion-Rutiera-Chisinau-Tarom-copy-300x300.jpgadminInternațional
Dezastru în relațiile româno-moldovești. În această noapte de pe pista aeroportului Internațional ”Ilan Shor” din Chișinău a dispărut avionul companiei Tarom. Din primele informații, avionul a fost furat de persoane necunoscute. În urma unei anchete rapide, procuororii de la Centrul Național Alcorupției au reușit să depisteze aeronava. ”Aceasta a fost...

Comentează