Adrian Ursu politie copy

Celebra tamada, Adrian Ursu, a făcut o plângere la Protecția Consumatorului pe motiv că piața a fost invadată de tamadale false. Aceste tamadale fake dau anunțuri în Makler, în Tri Diveatki și folosesc numele lui Adrian Ursu pentru a păcăli mirii. Pentru că nu sunt Adrian Ursu original, tamadalele false iau mai puțini bani de la nuntași.

”Dacă eu iau 1000 de euro pe oră de cântat cu fonogramă, tamadalele false nu au nici măcar o fonogramă ca lumea. Niște amărâți care cântă primitiv, cu vocea. Cu vocea poate cânta oricine, dar să dai din buze și să nimerești vorbele cântecului, trebuie să poți. Atenție. Nu luați tamada false. Doar eu sunt Adrian Ursu cel original”, a declarat cunoscuta tamada pentru redactorii moldovesti.info.

Poliția făcut deja mai multe descinderi la câteva nunți și a arestat 10 tamadale false care se recomandau Adrian Ursu și stricau piața nunților. Potrivit Băncii Naționale, o tamada falsă lua doar 500 de euro pe nuntă, la jumătate de preț față de tamadaua oficială Adrian Ursu. Ca să nu mai poată cânta la nunți, tamadalelor false le vor fi arse coardele vocale.

Avertizare, în Moldova au apărut tamadale false. Se dau drept Adrian Ursu și cântă pe la nunți la jumătate de prețhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Adrian-Ursu-politie-copy-e1438440437162.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Adrian-Ursu-politie-copy-300x300.jpgadminSocialAdrian Ursu,nunți,tamada
Celebra tamada, Adrian Ursu, a făcut o plângere la Protecția Consumatorului pe motiv că piața a fost invadată de tamadale false. Aceste tamadale fake dau anunțuri în Makler, în Tri Diveatki și folosesc numele lui Adrian Ursu pentru a păcăli mirii. Pentru că nu sunt Adrian Ursu original, tamadalele...

Comentează