Plahotniuc Fantana otravita copy

O nouă epidemie face victime în Republica Moldova. Medicii nu mai știu cum să facă față sutelor de mii de îmbolnăviri. Ba mai mult, mii de moldoveni au murit deja după ce s-au infestat cu virusul invidiei. Virusul este extrem de periculos și apare în special la vecini, cumătri, rude mai îndepărtate.

”Moldovenii mor de invidie. Acest virus a făcut foarte multe victime. Chiar astăzi a murit baba Clava din Orhei. Când am ajuns la ea acasă murise deja de invidie. Se pare că suferea de acest virus, dar i-a fost fatal când a venit la ea o vecină să se laude că fata ei de 45 de ani se mărită în sfârșit la Italia cu un milionar. I-a spus asta și baba Clava s-a prăbușit”, spune medicul de la Spitalul de Reumatologie Cronică, Ghiță Penisovici.

Specialiștii cred că orice moldovean poate muri de invidie. Așa că au scos și un ghid cum să ne ferim de această boală fatală. În momentul în care cineva încearcă să-ți spună ce mașină și-a luat, dacă îți spune cât a dat pe hainele noi, dacă vrea să-ți dezvăluiască mărimea la sutien a prietenei sale ori lungimea organului genital – oprește-l. Nu asculta nimic din ce îți spune. Încearcă să te protejezi de acest pericol letal, fugi, nu asculta niciodată pe nimeni care se laudă cu reușitele sale.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Plahotniuc-Fantana-otravita-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Plahotniuc-Fantana-otravita-copy-300x300.jpgadminSocial
O nouă epidemie face victime în Republica Moldova. Medicii nu mai știu cum să facă față sutelor de mii de îmbolnăviri. Ba mai mult, mii de moldoveni au murit deja după ce s-au infestat cu virusul invidiei. Virusul este extrem de periculos și apare în special la vecini, cumătri,...

Comentează