Sinopticienii moldoveni ne dau o lovitură rece chiar la început de vară. Susțin că un mare afront atmosferic siberian se îndreaptă spre Republica Moldova și au anunțat cod rușii de ninsori în Chișinău. Pe 1 iunie va ninge viscolit în special la Ciocana, la Botanica și un pic pe Viaduc. Codul galben va cuprinde și centrul Chișinăului, dar și Poșta Veche, ba chiar și la Sculeanca va ninge oleacă.

”Norul atmosferic de joasă tensiune ne va aduce cele mai fierbinți ninsori de vară. Partea și mai proastă, va ninge viscolit în timpul Bacalaureatului chiar de 1 iunie. Vă recomandăm să vă duceți la Koblevo cu schiurile și în șubă dacă vreți să vă hodiniți oleacă la mare”, a declarat Leonea Iaibu, directorul general al Institutului Național de Sinoptică.

Pentru că este frig Dorin Chirtoacă promite să intervină rapid. Acesta a declarat că butcele vor avea cafea caldă toată ziua. Pe de altă parte, Termocom a anunțat că va lansa vodka Tverdoleod de 50 de grade pentru ca chișinăuienii să se poată încălzi în perioada codului rușii de ninsori.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Igor-Dodon-Siberia-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Igor-Dodon-Siberia-copy-300x300.jpgadminSocial
Sinopticienii moldoveni ne dau o lovitură rece chiar la început de vară. Susțin că un mare afront atmosferic siberian se îndreaptă spre Republica Moldova și au anunțat cod rușii de ninsori în Chișinău. Pe 1 iunie va ninge viscolit în special la Ciocana, la Botanica și un pic pe...

Comentează