Meteorologii moldoveni bat clopotul de pericole. Țara noastră va fi lovită de un uragan extraordinar. Dacă americanii au fost loviți de Irma, cel mai mare uragan din toate timpurile, moldovenii vor fi trăsniți de nu se văd de furia naturii. Uraganul care s-a năpustit asupra Moldovei a fost identificat deja de sinopticieni.

”Acest uragan se numește Plahotniuc. Este un uragan de forță uriașă. Dacă la americani uraganul a început acum câteva zile și va trece în alte câteva, la moldoveni uraganul a început acum zece ani și va mai ține mulți ani în continuare. Din păcate pagubele uraganului Plahotniuc sunt foarte mari. Până acum de un miliard”, a declarat sinopticianul șef, Leonea Iaibu.

Sute de mii de moldoveni s-au refugiat deja din fața uraganului Plahotniuc. Din primele mărturii, uraganul le ia casele, afacerile, economiile moldovenilor și le duce în Victoria Bank sau în Elveția.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Uragan-Plahotniuc-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Uragan-Plahotniuc-copy-1-300x300.jpgadminSocial
Meteorologii moldoveni bat clopotul de pericole. Țara noastră va fi lovită de un uragan extraordinar. Dacă americanii au fost loviți de Irma, cel mai mare uragan din toate timpurile, moldovenii vor fi trăsniți de nu se văd de furia naturii. Uraganul care s-a năpustit asupra Moldovei a fost identificat...

Comentează