Franzeluta Lilieci copy

Performanță europeană la Chișinău. Guvernul a reușit să scumpească atât de mult pâinea, încât, potrivit topului Forbes, țara noastră are acum cea mai scumpă pâine din Europa. Asta înseamnă că pâinea s-a transformat într-un produs de lux. Drept urmare, Franzeluța a anunțat astăzi că intră într-o perioadă de rebranding. Conducerea companiei susține că fiind firmă de lux își schimbă sloganul. Acesta va fi: ”Fie pâinea cât de rea tot mai scumpă-i în țara mea”.

”Moldovenii sunt prea grași, suferă de obezitate. Trebuie să-i punem la dietă. Să mănânce mai puțin. Prin aceste prețuri vrem să nu mai crape atât de multă pâine că se îngrașă ca porcii. În afară de scumpirea pâinii ne gândim să scumpim și carnea, oule, laptele. Vrem să avem un popor de oameni subțiri”, a declarat premierul Valeriu Streleț.

Pentru că pâinea a devenit un produs de lux, brutăriile au decis să angajeze persoane înarmate cu automate și puște. Firmele de securitate vor asigura paza magazinelor și vor însoți mașinile de pâine pentru ca hoții de pâini de lux să nu încerce să le fure. Până în acest moment a fost destructurată o rețea de hoți de pâine la Botanica. 3 mafioții, toți pensionari, au fost surprinși când sustrăgeau o pâine dintr-un magazin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Franzeluta-Lilieci-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Franzeluta-Lilieci-copy-300x300.jpgadminSocial
Performanță europeană la Chișinău. Guvernul a reușit să scumpească atât de mult pâinea, încât, potrivit topului Forbes, țara noastră are acum cea mai scumpă pâine din Europa. Asta înseamnă că pâinea s-a transformat într-un produs de lux. Drept urmare, Franzeluța a anunțat astăzi că intră într-o perioadă de rebranding....

Comentează