Grecia și Republica Moldova și-au rupt relațiile diplomatice și sunt pe picior de război. Toate acestea din cauza unui singur turist care a făcut tărăboi pe plajele din Grecia. Acum autoritățile elene îl caută pe acel turist ca să-l amendeze pentru distrugerile făcute. Poliția greacă i-a făcut și un portret robot turistului problemă.

”A făcut stricăciuni uriașe. După ce a fost el pe plajă am închis plaja și hotelurile pe o rază de 100 de killometri. S-a purtat pe plajă ca un porc. A împuțit toată plaja cu prezența sa. Vă rog să ne ajutați să-l prindem. Știm doar că îl cheamă Igoraș, că îi plac foarte mult emigranții sirieni și preoții de pe muntele Athos, avea pe piept un tatuaj pe care scria Krîm Nash. Fața turistului din Moldova semăna foarte mult ca a unui porc”, a declarat Leonidos Iaibudos, ministrul Afacerilor Interne din Grecia.

Prezikul Dodon a făcut deja câteva declarații în care a anunțat că Moldova nu-și trădează turiștii și i-a amenințat pe Greci că le trimite pe cap 30 de mii de sirieni, dar și pe transnistrenii din armata a 14-a dacă nu încetează să-i hărțuiască pe turiștii moldoveni. ”Oricum, e cam hrenova în Grecia. Au atâtea case foarte vechi, de pe vremea antichității. Mă așteptam și eu la ceva evrorimont, dar peste tot numai razvaline”, a declarat prezikul Dodon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Dodon-pe-plaja-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Dodon-pe-plaja-porc-copy-300x300.jpgadminInternațional
Grecia și Republica Moldova și-au rupt relațiile diplomatice și sunt pe picior de război. Toate acestea din cauza unui singur turist care a făcut tărăboi pe plajele din Grecia. Acum autoritățile elene îl caută pe acel turist ca să-l amendeze pentru distrugerile făcute. Poliția greacă i-a făcut și un...

Comentează