Pentru că se folosesc de imaginea propriilor copii ca să câștige voturi, Autoritatea pentru Protecția Copilului din Moldova a intervenit în campania electorală și le-a cerut politicienilor să nu mai facă asta. Vlad Plahotniuc, Vlad Filat, dar și Igor Dodon își exploatează la greu copiii în scopuri electorale, se arată în comunicatul APCM.

”Moldovenii îi urăsc pe politicieni, dar iubesc copiii. Este clar că atunci când un politician apare cu un copil în brațe, ura față de politicieni se diminuează cu până la 35 la sută. Și cum niciun moldovean nu-și lasă copilul lângă acești bandiți, ei se folosesc de ai lor. Este ilegal să faci campanie electorală la televizor sau pe facebook cu ajutorul copiilor”, a declarat în timpul unei conferințe de presă Frosâna Bobână, director de marketing la Autoritatea pentru Protecția Copilului din Moldova.

APCM a transmis deja mai multe avertismente orale politicienilor Vlad Filat, Vlad Plahotniuc și Igor Dodon. Cel mai mult a apărut cu copii Vlad Filat care ar putea primi și o pedeapsă dură în acest sens: să fie aruncat într-un tomberon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Filat-in-tomberon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Filat-in-tomberon-copy-150x150.jpgadminSocial
Pentru că se folosesc de imaginea propriilor copii ca să câștige voturi, Autoritatea pentru Protecția Copilului din Moldova a intervenit în campania electorală și le-a cerut politicienilor să nu mai facă asta. Vlad Plahotniuc, Vlad Filat, dar și Igor Dodon își exploatează la greu copiii în scopuri electorale, se...

Comentează