Absolvente silicoane copy

Cine a spus că elevilor din Republica Moldova nu le place învățătura? Potrivit unui studiu al ministerului Educației 69 la sută dintre elevii moldoveni fac lecții de educație sexuală fără să aibă nevoie de învățători. Dorințele trupești de studiu ale elevilor sunt foarte mari, chiar dacă obiectul de educație sexuală nici nu a fost introdus în curricula școlară.

”Dacă am introduce BACul la educația sexuală majoritatea elevilor ar lua zece pe linie. Au studiat foarte bine obiectul, chiar dacă nu au învățători și nici nu este obligatoriu pentru ei. Din ce am înțeles de la elevi fac lecții de educație sexuală oriunde, în toaletă, în mașini, în dulapuri, pe terenul de sport. Nici nu e nevoie de o clasă pentru asta”, a declarat ministrul Educației, Corina Golgoci Fusu.

Elevii au organizat și examene de educație sexuală. Din păcate mai multe eleve au picat examenul, iar acum au probleme de greutate și graviditate. Ca să ridice media notelor în școlile din Republica Moldova, ministerul Educației intenționează să introducă un curs obligatoriu de educație sexuală. Ar fi singurul curs în care profesorii vor lua notițe de la elevi pentru că oricâtă teorie ar citi, elevii au mai multă practică.

adminSocial
Cine a spus că elevilor din Republica Moldova nu le place învățătura? Potrivit unui studiu al ministerului Educației 69 la sută dintre elevii moldoveni fac lecții de educație sexuală fără să aibă nevoie de învățători. Dorințele trupești de studiu ale elevilor sunt foarte mari, chiar dacă obiectul de educație...

Comentează