Incidente grave în care a fost implicat cel mai fin politician din Moldova. Cel supranumit primul fin al țării s-a plâns că autobuzul în care se deplasează prin Moldova a fost atacat cu pietre în raionul Șorhei. Oamenii care au înconjurat autobuzul și l-au lovit cu pietre, buzdugane, săbii, săgeți, și-au cerut ulterior scuze de la Adrian Can’t Doo.

”Domnule Can’t Doo, ne pare rău că v-am speriat așa de tare. Noi de unde să știm că sunteți ‘neavoastră? Am văzut autobuzul cu trandafirii și am crezut că iar au venit la furat. Data trecută a venit un pațan, mititel așa, cu niște culeoașe. Ne-a zis că ne dă cadouri de Paște și cât timp ne ținea de vorbă despre principii și valori la poartă, niște deputați ne-au furat porcul și găinile. Acum, când vedem trandafirii, ne enervăm și sărim la bătaie”, a declarat păharnicul și pârcălabul raionului Șorhei, Leonea Iaibu.

Pentru că candidatul său este expus la huiduieli și la bătăi, Vlad Plahotniuc a anunțat că nu-l mai lasă pe fin singur prin Moldova. Constantin Țuțu a promis că îl va însoți peste tot, iar cei care vor încerca să-i vorbească urât finului vor fi bătuți până când vor vota cu cine trebuie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Autobuz-PD-Pietre-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Autobuz-PD-Pietre-copy-300x300.jpgadminPolitic
Incidente grave în care a fost implicat cel mai fin politician din Moldova. Cel supranumit primul fin al țării s-a plâns că autobuzul în care se deplasează prin Moldova a fost atacat cu pietre în raionul Șorhei. Oamenii care au înconjurat autobuzul și l-au lovit cu pietre, buzdugane, săbii,...

Comentează