Vești bombă de la Nisporeni, raionul de naștere a liderului nostru spiritual și financiar, Vlad Plahotniuc. Autobuzul de campanie a multiubitului coordonator a fost implicat într-un accident de circulație. Din primele informații, Vlad Plahotniuc era în autobuzul PD.

Ministrul Afaceriștilor Interni, Sanea Chizdan susține că nefericitul eveniment s-a produs din cauza neadaptarii vitezei autobuzului la programul Drumul Bune. Și Andrian Can’t Doo și-a rupt puținul păr din cap când a văzut că șoferul a condus cu multă imprudență prin gropile unui drum reparat de PD, ceea ce a dus la accident.

”Era să fie peezdetzul cu noi. Eu urcasem în avtobuz de la trenirovkă și îmi luam abedul. Dalbaiobul de șofer a început să meargă cu viteză prea mare pe bucata de șosea reparată prin programul Drumuri Bune. Nihrena sebe. Ave tucma 30 de kilometri pe ceas. Am urlat la el să tormozască, dar a fost prea pozdna, na. A dat într-un gropălău și huiak în cuvet. Am sărit cu toții să vedem ce are iubitul nostru coordonator și să chemăm Skoraia Pomoșci”, a declarat extrem de speriat de accident deputatul caratist al PD, Costea Țuțu.

Din fericire, medicii care au venit la fața locului l-au găsit pe Vlad Plahotniuc viu, dar cu nasul alb. Mai mulți deputați PD au reușit să-l salveze pe coordonator făcându-i ventilație artificială, adică respirația gură la koor. Totuși, medicii au observat un simptom extrem de grav la iubitul nostru coordonator. Din cauza ventilației artificiale, pe acesta îl durea rău de tot în koor și de drumuri, și de sistemul sanitar, și de sărăcia din Moldova. Ca să scape de maladie, medicii i-au prescris domnului Plahotniuc de urgență un tratament de zonă, la răcoare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Autobuz-PD-Gropi-Andrian-Candu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Autobuz-PD-Gropi-Andrian-Candu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vești bombă de la Nisporeni, raionul de naștere a liderului nostru spiritual și financiar, Vlad Plahotniuc. Autobuzul de campanie a multiubitului coordonator a fost implicat într-un accident de circulație. Din primele informații, Vlad Plahotniuc era în autobuzul PD. Ministrul Afaceriștilor Interni, Sanea Chizdan susține că nefericitul eveniment s-a produs din...

Comentează