autobuz-marian-pulu-copy

Incidente grave în care a fost implicat cel mai înalt politician din Moldova. Cel supranumit dva metra bulbuka s-a plâns că autobuzul în care se deplasează prin Moldova a fost atacat cu pietre în raionul Șoldănești. Oamenii care au înconjurat autobuzul și l-au lovit cu pietre, buzdugane, săbii, săgeți, și-au cerut ulterior scuze de la Marian Pulu.

”Domnule Pulu, ne pare rău că v-am speriat așa de tare. Noi de unde să știm că sunteți ‘neavoastră? Am văzut autobuzul cu trandafirii și am crezut că iar au venit la furat. Data trecută a venit un pațan, mititel așa, cu niște culeoașe. Ne-a zis că ne dă cadouri de Paște și cât timp ne ținea de vorbă despre principii și valori la poartă, niște deputați ne-au furat porcul și găinile. Acum, când vedem trandafirii, ne enervăm și sărim la bătaie”, a declarat păharnicul și pârcălabul raionului Șoldănești, Leonea Iaibu.

Pentru că candidatul său este expus la huiduieli și la bătăi, Vlad Plahotniuc a anunțat că nu-l mai lasă pe Marian Pulu singur prin Moldova. Constantin Țuțu a promis că îl va însoți peste tot, iar cei care vor încerca să-i vorbească urât domnului Marian Pulu vor fi bătuți până vor scoate doi metri de bulbuci.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Autobuz-Marian-Pulu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Autobuz-Marian-Pulu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Incidente grave în care a fost implicat cel mai înalt politician din Moldova. Cel supranumit dva metra bulbuka s-a plâns că autobuzul în care se deplasează prin Moldova a fost atacat cu pietre în raionul Șoldănești. Oamenii care au înconjurat autobuzul și l-au lovit cu pietre, buzdugane, săbii, săgeți,...

Comentează