Aura bani copy

Interpreta Aura este extrem de supărată pe toți prietenii și dușmanii pe care i-a invitat la petrecerea sa Șou Măst Gou Off. Aceasta a scris pe facebook că a rămas dezamăgită că nici unul nu s-a gândit de ce a organizat o petrecere în stil de nuntă și nu a pus măcar o mie de euro pe masă.

”Când le-am spus că trebuie să se pregătească ca de nuntă nu puteam să le zic, băi, proștilor, trebuie să puneți și bani pe masă. Ei cred că icraua balklajanaya s-a plătit singură? Că tamadaua a spus poezii pe degeaba? Că sala nu trebuie plătită? Moldovenii iștea îs tare tarmaznutâie, dacă nu le spui, nu se pricep. Niciunul nu s-a gândit că dacă facem o petrecere în stil de nuntă, tot în stil de nuntă trebuie să pună bani pe masă, toromacii”, a declarat Aura pe facebook.

Cunoscuta interpretă de talie raională, a anunțat că în curând va organiza o petrecere în stil cumătrie. De data asta însă invitații vor primi în plic instrucțiunile cu cât și ce să pună pe masă.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Aura-bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Aura-bani-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Interpreta Aura este extrem de supărată pe toți prietenii și dușmanii pe care i-a invitat la petrecerea sa Șou Măst Gou Off. Aceasta a scris pe facebook că a rămas dezamăgită că nici unul nu s-a gândit de ce a organizat o petrecere în stil de nuntă și nu...

Comentează