Aura bani copy

Interpreta Aura este extrem de supărată pe toți prietenii și dușmanii pe care i-a invitat la petrecerea sa Șou Măst Gou Off. Aceasta a scris pe facebook că a rămas dezamăgită că nici unul nu s-a gândit de ce a organizat o petrecere în stil de nuntă și nu a pus măcar o mie de euro pe masă.

”Când le-am spus că trebuie să se pregătească ca de nuntă nu puteam să le zic, băi, proștilor, trebuie să puneți și bani pe masă. Ei cred că icraua balklajanaya s-a plătit singură? Că tamadaua a spus poezii pe degeaba? Că sala nu trebuie plătită? Moldovenii iștea îs tare tarmaznutâie, dacă nu le spui, nu se pricep. Niciunul nu s-a gândit că dacă facem o petrecere în stil de nuntă, tot în stil de nuntă trebuie să pună bani pe masă, toromacii”, a declarat Aura pe facebook.

Cunoscuta interpretă de talie raională, a anunțat că în curând va organiza o petrecere în stil cumătrie. De data asta însă invitații vor primi în plic instrucțiunile cu cât și ce să pună pe masă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Aura-bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Aura-bani-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Interpreta Aura este extrem de supărată pe toți prietenii și dușmanii pe care i-a invitat la petrecerea sa Șou Măst Gou Off. Aceasta a scris pe facebook că a rămas dezamăgită că nici unul nu s-a gândit de ce a organizat o petrecere în stil de nuntă și nu...

Comentează