Deputati Moldova copy

În sfârșit! Puterea de la Chișinău a început să se țină de cuvânt și au demarat de urgență reformele. Deputații au anunțat că au votat de urgență un cod etic al Parlamentului care le restrânge mult din activitatea lor de bază: furtul.

”Noi am venit în Parlament să furăm, dar acest Cod Etic nu ne mai permite să ne facem activitatea noastră zilnică. Vă dați seama ce înseamnă acest regulament pentru noi? Că vom fura mai puțin. Am votat pentru el, că așa ne-a zis patronul mare. Dar nu știu cum o să ne descurcăm cu banii. O să ne fie foarte greu. Salariul este mic, iar noi trbuie să furăm cu un milion de euro mai puțin fiecare. Cum să trăiesc cu numai 9 milioane de euro pe lună? Amanta, vila, vacanțe exotice, mașini luxoase. Toate au nevoie de bani”, au declarat extrem de nemulțumiți mai mulți deputați.

Pentru că o să fure mai puțin cu un milion de euro, deputații speră că o să se strângă 101 de milioane de euro în fiecare lună. Banii astfel adunați deputații vor să-i investească în sedii de cultură și odihnă: saune, restaurante eclusiviste, cluburi de noapte unde nu vor avea acces săracii.

adminPolitic
În sfârșit! Puterea de la Chișinău a început să se țină de cuvânt și au demarat de urgență reformele. Deputații au anunțat că au votat de urgență un cod etic al Parlamentului care le restrânge mult din activitatea lor de bază: furtul. ”Noi am venit în Parlament să furăm, dar...

Comentează