Talhari Plahotniuc

Supriză mare în cazul jafului din Durlești. Tâlharii au fost identificați rapid de polițiști. Aceștia au mers să-i aresteze, însă nu au putut face nimic. Hoții au imunitate parlamentară. Supărați, polițiștii au făcut degeaba plângere la CNA.

”După ce au furat un miliard, cei mai mari hoți din Moldova nu se pot ogoi. Cât se poate? Și banii iștea să ne puie pe noi să-i plătim? A fost foarte simplu să-i găbjim. Casierul ne-a spus că unul striga, microfonul număr 5, microfonul numărul 5. Iar altul, eu nu-s Liuda, eu nu-s Liuda. Cine altcineva este Liuda în Moldova? Așă că ne-am dus direct în Parlament și i-am prins numărând banii”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, șeful poliției din Durlești, Leonea Iaibu.

Deputații nu neagă că au spart banca din Durlești. Susțin însă că în momentul în care a intrat poliția în Parlament, ei nu numărau banii din Durlești, ci împărțeau între ei împrumutul de la FMI. Din primele informații, banii de la Durlești au fost puși într-o borsetkă și duși într-o direcție necunoscută, spre hotelul Nobil. Filat și Shor sunt extrem de supărați în celule. Este evident de ce, nu au luat niciun bănuț după acest furt. Neavând ce le face hoților cu imunitate, polițiștii l-au arestat, ca de obicei, pe Anatol Mătăsaru.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Talhari-Plahotniuc.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Talhari-Plahotniuc-300x300.jpgadminSocial
Supriză mare în cazul jafului din Durlești. Tâlharii au fost identificați rapid de polițiști. Aceștia au mers să-i aresteze, însă nu au putut face nimic. Hoții au imunitate parlamentară. Supărați, polițiștii au făcut degeaba plângere la CNA. ”După ce au furat un miliard, cei mai mari hoți din Moldova nu...

Comentează