Un top rușinos. Republica Moldova este la coada clasamentului european după nivelul IQ-ului miniștrilor. Potrivit Comisiei Naționale de Integritate, instituția care trimite la Bruxelles rezultatele testelor de inteligență, miniștrii moldoveni au de regulă cel mai mic coeficient de inteligență la nivel european, iar noul Guvern nu face excepție. Mai exact, IQ-ul mediu în cabinetul Plahotniuc este de 69. Spre comparație, un cimpanzeu imperial are un coeficient de inteligență de 70.

Testele sunt pur consultative, iar rezultatul nu presupune înlocuirea unui ministru care are un IQ foarte scăzut, explică CNI. Spre deosebire de miniștrii noștri, un ministru de la Bruxelles are un IQ dublu. Cel mai mare IQ din Europa îl are premierul Israelului, 130. Premierul Filip are cel mai mare IQ din propriul Guvern, 69. Ministrul Justiției 69. Gaburici nu a putut rezolva testul, așa că IQ-ul său nu a fost stabilit. În schimb, cel mai mic IQ din Guvern îl are Leonea Iaibu, 69. Noul ministru nu se arată deranjat de rezultate și a declarat deja că IQ-ul este ”ca pearja moldovenească într-un laborator NASA”.

Partea bună, IQ-ul mediu al miniștrilor moldoveni este în creștere, cu 0,001 la sută mai mare decât cel al vechiului cabinet. Cel mai mic IQ din istoria Guvernelor Republicii Moldova l-a avut premierul Vasile Tarlev, care a intrat în cartea recordurilor Guiness cu un coeficient negativ de inteligență: minus 15.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Guvern-maimute.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Guvern-maimute-300x179.jpgadminPolitic
Un top rușinos. Republica Moldova este la coada clasamentului european după nivelul IQ-ului miniștrilor. Potrivit Comisiei Naționale de Integritate, instituția care trimite la Bruxelles rezultatele testelor de inteligență, miniștrii moldoveni au de regulă cel mai mic coeficient de inteligență la nivel european, iar noul Guvern nu face excepție. Mai...

Comentează