Iată încă o dovadă că candidații Silvia Bradu și Vanea Șiobanu sunt parteneri în această campanie erectorală. Cei doi au aceeași companie de publicitate care le face panourile pentru alegeri. Și este vorba de nimeni alta decât… firma covor.md.

Așadar, panoul îi reprezintă în genunchi pe moldoveni așteptând ca Plaha să crească Moldova. Sărmanii moldoveni vor sta mult și bine pe covoare persiene, suge-rează panoul, dacă nu se vor ridica din genunchi.

Firma care a creat panoul publicitar comun a dezvăluit și cum a fost creată publicitatea erectorală. Publicitarul șef, Leonea Iaibu, susține că pe panou au acceptat să se fotografieze chiar Gondon și Plaha. Totuși, Leonea Iaibu a refuzat să spună cine stă în genunchi și cine în picioare. ”Oricum, este foarte ușor de ghicit”, spune Leonea Iaibu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/covor-publicitate-alegeri-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/covor-publicitate-alegeri-copy-300x300.jpgadminPolitic
Iată încă o dovadă că candidații Silvia Bradu și Vanea Șiobanu sunt parteneri în această campanie erectorală. Cei doi au aceeași companie de publicitate care le face panourile pentru alegeri. Și este vorba de nimeni alta decât... firma covor.md. Așadar, panoul îi reprezintă în genunchi pe moldoveni așteptând ca Plaha...

Comentează