CNA este din ce în ce mai inventiv când vine vorba de a-i prinde pe corupții din Moldova. Pentru că până acum doar câțiva au ajuns după gratii, directorul CNA a decis să găsească alte soluții. Una dintre ele, ca unii procurori să se angajeze preoți la Mitropolia Moldovei.

Directorul CNA, procuoroarea Adriana BețiShor susține că până acum a angajat 69 de procurori sub acoperire la SRL Mitropolia Moldovei.

”Ne-am înțeles cu batiușka Valodea să infiltrăm în cadrul companiei conduse de el niște spioni. L-am amăgit că spionii sunt frați de-ai lui, de la KGB. Așa că ne-a acceptat imediat. Acum este perioada când se fac cele mai multe spovediri. Așa aflăm și noi lucruri extrem de prețioase. Cine și cât a furat. Până acum am arestat un consilier, un deputat și trei viceminiștri. I-am înregistrat pentru că sub patrafir sunt și microfoane”, a declarat directorul CNA, procuoroarea Adriana BețiShor.

Procurorii sub acoperire muncesc în bisericile din jurul Guvernului și Parlamentului. Așa că dacă vă simțiți cu musca pe căciulă, mai bine mergeți să vă spovediți în altă parte.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Mitropolit-Marian-Lupu-spovedanie.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Mitropolit-Marian-Lupu-spovedanie-300x300.jpgadminSocial
CNA este din ce în ce mai inventiv când vine vorba de a-i prinde pe corupții din Moldova. Pentru că până acum doar câțiva au ajuns după gratii, directorul CNA a decis să găsească alte soluții. Una dintre ele, ca unii procurori să se angajeze preoți la Mitropolia Moldovei. Directorul...

Comentează