Poliția moldovenească îi avertizează pe moldoveni să fie atenți, să nu doneze bani unor falși vloggeri Ilie care au început să cerșească bani pentru casă. Mai multe cazuri au fost semnalizate deja prin Piața Centrală, dar și prin satele din nordul Moldovei. Din vorbele poliției, acești falși vloggeri se folosesc de identitatea lui Ilie pentru a estorca bani de la oameni.

”Ei au aflat că Ilie este extrem de popular. Au aflat cât de ușor face bani el și au început să cerșească pe la porți cu cactuși și sticle de Coca Cola în mână. Iar oamenii, proști, le dau. Aveți grijă, nu le dați bani acestor falși vloggeri Ilie. Dacă nu știți cum arată vloggerul Ilie, întrebați un copil, el sigur știe”, a transmis șeful Poliției Rutiere Moldovenești, generalul în rezervație, Leonea Iaibu.

Pentru a ajuta la identificarea falșilor vloggeri care se cațără pe popularitatea lui Ilie și încearcă să-i fure pâinea de la gură, oamenii legii și fărădelegii au inventat și o campanie. Au postat peste tot poza lui Ilie cu sloganul: ”nu dați banii în prostie, cumpărați casă lui Ilie!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Cersetor-Vloggerul-Ilie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Cersetor-Vloggerul-Ilie-copy-300x300.jpgadminSocial
Poliția moldovenească îi avertizează pe moldoveni să fie atenți, să nu doneze bani unor falși vloggeri Ilie care au început să cerșească bani pentru casă. Mai multe cazuri au fost semnalizate deja prin Piața Centrală, dar și prin satele din nordul Moldovei. Din vorbele poliției, acești falși vloggeri se...

Comentează