Betiv Apa Robinet copy

Vești proaste pentru locuitorii orașului Chișinău. În urma unor monitorizări făcute de către Direcția Tehnică Apa Potabilă, nivelul de alcool din apa care curge la robinete a ajuns la un procent extrem de mare. 69 la sută din apă este alcool.

”Le recomandăm în special șoferilor să nu bea apă de la robinet. Niciodată nu știi când ești prea setos și bei vreo doi trei litri. Aveți grijă, este infestată cu o cantitate nepermis de mare de alcool. De asemenea vă avertizăm, nu dați apă din aceasta la căței. O să vă muște pentru că turbă imediat. Se pare că defecțiunea tehnică de la fabrica de vodcă ”Speek Ushor” nu s-a remediat, dimpotrivă, este chiar mai gravă. Chiar și eu am tras un litru înainte de conferința de presă și nu mă simt prea bine”, a declarat primarul Chișinăuui, Dorin Chirtoacă.

Amintim că săptămâna trecută, fabrica de vodcă ”Speak Ușor” a legat din greșeală o conductă de spirt la conducta de apă potabilă a Chișinăului. Din păcate, directorul tehnic al fabricii a băut și el din greșeală apă potabilă și fiind foarte amețit nu a mai știut să oprească țeava cu spirt. Mai mult, nici fabrica nu a putut fi oprită. Ca urmare a acestui incident, magazinele din Chișinău se plâng că le-a scăzut cu 100 la sută vânzarea de alcool.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Betiv-Apa-Robinet-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Betiv-Apa-Robinet-copy-300x300.jpgadminSocial
Vești proaste pentru locuitorii orașului Chișinău. În urma unor monitorizări făcute de către Direcția Tehnică Apa Potabilă, nivelul de alcool din apa care curge la robinete a ajuns la un procent extrem de mare. 69 la sută din apă este alcool. ”Le recomandăm în special șoferilor să nu bea apă...

Comentează