Avertisment mare! Aveți grijă, nu lăsați porțile sau ușile deschise. Pentru că a nins foarte mult în ultima vreme, bande întregi de preoți au reînceput să meargă cu Ajunul prin Moldova. Moldovenii pățiți susțin că aceste bande merg din casă în casă și storc până la ultima capică.

Este și povestea lui Leonea Iaibu, cetățean simplu de la Poșta Veche. Acesta are o casă cu teren și ogradă. A făcut marea greșeală să lase poarta deschisă și s-a trezit ieri dimineață cu o întreagă bandă de bărboși. Aceștia i-au estorcat de la bietul cetățean și ultimii bani.

”Chiar dacă am ieșit cu un calendar în mână și le-am arătat că suntem în mijlocul primăverii, nihuia, popii cereau bani și m-au amenințat că dacă nu le plătesc mă blesteamă să-mi plece vecina la zarabotcă la Italia. Pe asta nu am putut răbda-o și am cedat, le-am dat tot ce am avut pe suflet”, a declarat Leonea Iaibu, unul dintre cetățenii călcați de bandele de preoți.

SRL Mitropolia Moldovei a anunțat deja că dacă oamenii vor face ce le cer bandele de preoți, vor scăpa ușor, fără vânătăi, picioare rupte și case distruse. Așa că îndeamnă oamenii să scoată cât mai ușor și mai rapid banii, euro și lire sterline.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Igor-Dodon-Icoana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Igor-Dodon-Icoana-copy-300x300.jpgadminSocial
Avertisment mare! Aveți grijă, nu lăsați porțile sau ușile deschise. Pentru că a nins foarte mult în ultima vreme, bande întregi de preoți au reînceput să meargă cu Ajunul prin Moldova. Moldovenii pățiți susțin că aceste bande merg din casă în casă și storc până la ultima capică. Este și...

Comentează