casa-truseni-corturi-copy

Ideea gastarbaiterilor moldoveni de a adopta un vot, adică să găzduiască o persoană venită de departe să voteze, prezintă un risc uriaș. Dacă vă gândiți să primiți pentru o noapte pe cineva în apartamentul sau casa voastră trebuie să fiți atenți. Chiriașii de la Trușeni și-au făcut cont de facebook.

”Noi am aflat că poți să te muți gratuit în casele oamenilor dacă le spui că o votezi pe Maia Sandu. Așa că ne-am înscris pe facebook și am început să căutăm orașe mai mari, mai frumoase. Ne interesează case cu două etaje, cu curte, spațioase. Nu vrem niște amărâte de apartamente. Vrem ceva bun. Dacă știți, spuneți-ne, noi mai avem răbdare pân’de alegeri”, au declarat chiriașii din Trușeni.

Aceștia susțin că până acum s-au decis să aleagă între două orașe, Parisul sau Londra. Așa că vor vedea ce oferte de case vor avea din cele două orașe. Ghinioniștii care îi vor adopta pe chiriașii din Trușeni trebuie să știe că pe aceștia nu-i scoți din casă decât cu procese de judecată.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Casa-truseni-corturi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Casa-truseni-corturi-copy-300x300.jpgadminInternațional
Ideea gastarbaiterilor moldoveni de a adopta un vot, adică să găzduiască o persoană venită de departe să voteze, prezintă un risc uriaș. Dacă vă gândiți să primiți pentru o noapte pe cineva în apartamentul sau casa voastră trebuie să fiți atenți. Chiriașii de la Trușeni și-au făcut cont de...

Comentează