Violator la inchisoare

Și Asociația Zăcilor din Penitenciarul Cricova intervine în scandalul violului de la Orhei. Câțiva zăci au trimis o scrisoare deschisă în care au anunțat că îi așteaptă cu brațele larg deschise pe cei trei tineri. Băieții vor avea parte chiar și de un pat călduț alături de zăci.

”Noi ne asumăm responsabilitatea de a avea grijă de cei trei tineri așa cum au avut și ei grijă de adolescentă. O să îi ținem în brațe toată noaptea. O să le oferim căldura paturilor noastre. Deja i-am împărțit între noi. Vrem să-i satisfacem total, așa că ne-am pregătit, iar domnul Plahotniuc ne-a adus chiar și camere de filmat”, spune Ghiță Rape.

Din primele informații, zăcii au pregătit mai multe săpunuri extrem de alunecoase. Acestea nu pot fi ținute în mână mai multe de 2 secunde. Asociația Zăcilor din Cricova are o singură problemă, toți zăcii vor să se spele când tinerii vor fi la duș. Ca să rezolve dilema, Asociația a făcut un program clar, câte 5 minute de fiecare zăc la duș.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
adminSocial
Și Asociația Zăcilor din Penitenciarul Cricova intervine în scandalul violului de la Orhei. Câțiva zăci au trimis o scrisoare deschisă în care au anunțat că îi așteaptă cu brațele larg deschise pe cei trei tineri. Băieții vor avea parte chiar și de un pat călduț alături de zăci. ”Noi ne...

Comentează