Asociația WC-urilor din Moldova s-au declarat șocați de violența cu care au fost păliți echipa Publika WC. Membri din Asociația WC-urilor din Moldova condamnă această violență asupra membrilor de vază a Asociației. WC-urile au anunțat deja că nu o să-i mai primească pe moldoveni să-și facă nevoile fiziologice.

”Așa ceva este inuman. Oamenii aceia merseră la protest să mănânce un căcat ca de obicei. Sau dacă nu-l mâncau în direct, cel puțin îl aduceau în emisiunile la care resturile de jurnaliuști și anal-iști mănâncă la căcat cu polonicul. Ne declarăm extrem de bășinoși de această situație puturoasă și cerem respectarea drepturilor celor care vor să mănânce căcat la Publika WC de a mânca căcat în continuare”, a declarat Cristi Tărăboi, prezestuata de la Publika WC.

Potrivit mai multor martori la violența la care a fost supusă echipa Publika WC, aceasta a instalat o toaletă chiar în piață, în mijlocul protestatarilor. Numai că puțea atât de tare a rahat, încât oamenii au evacuat-o imediat. Cineva a desenat chiar cel mai interzis semn în Moldova: #nuPlaha.

Și Asociația Prostituatelor, dar și Organizația Guvernamentală ”Hoții Moldovei” condamnă această violență asupra membrilor marcanți ai lor, Publika WC.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Tualeta-Publika-WC-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Tualeta-Publika-WC-copy-300x300.jpgadminPolitic
Asociația WC-urilor din Moldova s-au declarat șocați de violența cu care au fost păliți echipa Publika WC. Membri din Asociația WC-urilor din Moldova condamnă această violență asupra membrilor de vază a Asociației. WC-urile au anunțat deja că nu o să-i mai primească pe moldoveni să-și facă nevoile fiziologice. ”Așa ceva...

Comentează