xenia-deli-si-sotul-la-dezbracatul-miresei

Mamele din Republica Moldova au depistat în sfârșit motivul pentru care fetele lor pică BAC-ul. Femeile susțin că succesul în viață a Xeniei le-a determinat pe fiicele lor să-și dorească să nu dea BAC-ul și să aștepte un arab de 69 de ani în loc să se chinuie citind. Potrivit unui studiu plătit de Asociația Mamelor de pe Facebook, sută la sută din tinerele moldovence care nu au dat BAC-ul o au ca idol și model pe Xenia, cea mai de succes măritată tânără din Republica Moldova.

”Am decis să o dăm în judecată pe Xiușa pentru că ne strică fetele și nu dau BAC-ul. 69 la sută dintre copilele noastre nu au mai citit o carte din clasa a 2-a. Și atunci a fost Punguța cu Doi Bani, că le-a plăcut cocoșul și că are bani. S-a stricat de tot tineretul acesta. Fetele nu mai vor să meargă după BAC să muncească la Italia, la Rusia, vor să meargă în Arabia Saudită să se mărite cu miliardari. Este efectul nefast pe care Xiușa o are asupra tineretului de azi. De aceea îi cerem de urgență să divorțeze, să dea BAC-ul, să se mărite cu un moldovean și să plece la Portocalia să muncească și să-i trimită bărbatului bani acasă, așa cum fac femeile normale din Moldova”, a declarat președinta Asociației Mamelor de pe Facebook, Virgina Facmi.

Ca să fie un exemplu pentru alte fete, Xenia a acceptat să înceapă să învețe pentru a da BAC-ul. Dacă nu-l trece, soțul său miliardar promite să-i cumpere o facultate unde să învețe.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Xenia-Deli-si-sotul-la-dezbracatul-miresei.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Xenia-Deli-si-sotul-la-dezbracatul-miresei-300x300.jpgadminMonden
Mamele din Republica Moldova au depistat în sfârșit motivul pentru care fetele lor pică BAC-ul. Femeile susțin că succesul în viață a Xeniei le-a determinat pe fiicele lor să-și dorească să nu dea BAC-ul și să aștepte un arab de 69 de ani în loc să se chinuie citind....

Comentează