Odnoklasniki o da in judecata pe Maia Sandu copy

Pentru că nu au putut copia la BAC si au picat examenele, elevii membri ai Asociatiei Ondoklassniki o dau in judecata pe Maia Sandu. Reprezentantii Asociației Elevilor de pe Odnoklassniki spun ca ministrul Educatiei le-a incalcat dreptul la libera inspiratie cand le-a interzis sa mute textele de pe copiuțe pe foile de examen.

“Ke vrea femeia asta?! Nu pootem tinea minte toate pro$tiile. Ke e rău kă ne uităm pe spargalche, ne mai amintim… Nu suntem roboti. Vrem ka Maia Sandu sa plateasca cu inchisoarea pentru faradelegile pe care le fake. Noi vrem sa ne distram, sa invete proshtii, ka noi vrem sa ne distram si nu avem timp de karte”, subliniază președintele Asociației Odnoklassniki, Stiopa Grom zis și Poopsik.

Avocatul care reprezinta in instanta Asociatia Odnoklassniki este de parere ca Maia Sandu are mari sanse sa infunde puscaria pentru masuri dure aplicate minorilor. “Este o infractiune foarte serioasa să incalci dreptul minorilor la libera inspiratie si sa mai si creezi conditii de ghestapo in scoli”, spune Ion Plahotniuc, avocat.

Ministrul Educatiei, Maia Sandu, nu a avut timp sa raspunda la solicitarile redactorilor moldovesti.info, pentru ca s-au stricat doua camere si urma sa le repare de urgenta pentru alte examene.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Odnoklasniki-o-da-in-judecata-pe-Maia-Sandu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Odnoklasniki-o-da-in-judecata-pe-Maia-Sandu-copy-300x300.jpgadminSocialMaia Sandu,Ondoklassniki
Pentru că nu au putut copia la BAC si au picat examenele, elevii membri ai Asociatiei Ondoklassniki o dau in judecata pe Maia Sandu. Reprezentantii Asociației Elevilor de pe Odnoklassniki spun ca ministrul Educatiei le-a incalcat dreptul la libera inspiratie cand le-a interzis sa mute textele de pe copiuțe...

Comentează