Scandal în centrul Chișinăului. Membrii Asociației Crescătorilor de Porci din Moldova cer ca prezikul Dodon să nu mai fie comparat cu un porc, așa cum se întâmplă pe internet. Crescătorii de porci susțin că astfel de comparații sunt extrem de urâte și vor ca toți cei care fac asta să fie bătuți până când or să-și ceară scuze.

”Este extrem de urât să-l comparați pe Dodon cu un porc. Foarte urât. Voi chiar nu vă dați seama de asta? Porcul este o ființă inteligentă, bună, nemaipomenită. Pe când Dodonul ista este un animal extrem de mincinos și plin de el. Un porc nu ar face niciodată ce face Dodon al vostru. Protestăm împotriva tuturor glumelor în care sunt implicate animalele noastre bune. Să vă cereți scuze de la porci că îi comparați cu Dodon”, a declarat Leonea Iaibu, președintele Asociației Crescătorilor de Porci din Moldova.

Mai mult, crescătorii de porci susțin că un porc aduce mult bine Moldovei. Te hrănește, din pielea lui poți face opinci, pe când Igari Dandon numai crapă banii moldovenilor și nu face nimic, doar cumătrii și concerte. Porcii trebuie apărați de aceste asemănări, au concluzionat crescătorii de porci. Mai mult, aceștia au arătat că Igor Dodon nici nu seamănă cu un porc, este mult mai urât.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Igor-Dodon-Porc.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Igor-Dodon-Porc-300x300.jpgadminPolitic
Scandal în centrul Chișinăului. Membrii Asociației Crescătorilor de Porci din Moldova cer ca prezikul Dodon să nu mai fie comparat cu un porc, așa cum se întâmplă pe internet. Crescătorii de porci susțin că astfel de comparații sunt extrem de urâte și vor ca toți cei care fac asta...

Comentează