Toly druga Ciorapi cu gauri Durex copy

Descoperire epocală în Republica Moldova. Cea mai mare de la descoperirea vinului. Academia de Știință a anunțat că au găsit metoda de contracepție sigură 100 la sută. Ca orice descoperire genială din Moldova, aceasta a fost accidentală. Un om de știință a avut curiozitatea să-l întrebe pe Toly Druga când a făcut ultima dată sex?

”Toly Druga mi-a spus cu tristețe că de o lună de când a făcut clipul său și a devenit cunoscut în toată lumea, nu a mai avut parte de tăvăleală. Atunci am realizat că femeile sunt oripilate când văd șosete rupte și refuză o relație sexuală. I-am recomandat lui Toly Druga să încerce să schimbe ciorapii. Așteptăm să vedem efectul”, a declarat sexologul ginecolog Marian Poolichikă.

Sexologul ginecolog susține că șosetele rupte determină absența libidoului în perioada de împerechere la femei. Dacă o femeie vede o gaură în șosetă se constată o scădere a dorinței sexuale care ajunge imediat la 0,000000 la sută. Concluzia specialiștilor moldoveni este fără echivoc, dacă vreți să nu vă îmbolnăviți de Gonoreea, Sifilis, Chlamydia trebuie să purtați mereu ciorapi rupți, nimeni nu va dori să facă sex cu voi. Astfel că contracepția este garantată 100%.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Toly-druga-Ciorapi-cu-gauri-Durex-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Toly-druga-Ciorapi-cu-gauri-Durex-copy-300x300.jpgadminMonden
Descoperire epocală în Republica Moldova. Cea mai mare de la descoperirea vinului. Academia de Știință a anunțat că au găsit metoda de contracepție sigură 100 la sută. Ca orice descoperire genială din Moldova, aceasta a fost accidentală. Un om de știință a avut curiozitatea să-l întrebe pe Toly Druga când a...

Comentează