trolli ASEM copy

Academia de Studii Economice din Moldova este ca de obicei în pas cu vremurile moderne. Pentru că piața forței de muncă din Moldova este în continuă schimbare, ASEM a lansat facultatea de trolli, specialiști extrem de căutați și apreciați în Moldova.

”Partidele din Moldova caută trolli cu duiumul. Avem nevoie de specialiști în a arunca scârnăvie pe facebook, pe bloguri, pe siteuri. Din păcate, partidele nu au timp să-i învețe pe oameni cum pot să trolească, ei au nevoie de specialiști gata antrenați, pregătiți de luptă pe Facebook. Am angajat deja câțiva profesori în trolling, aceștia vor crea cei mai buni profesioniști”, spune decanul Facultății de Trolli de la ASEM, Eugen Luchianiuc.

În funcție de experiența sa, un troller poate fi plătit cu 2 pensii medii, până la 100 de pensii medii din Moldova. Tot ce trebuie să facă este să creeze pe facebook conturi false cu fete dezbrăcate și să înceapă să scrie comentarii în care aruncă cu zoaie în dușmanii angajatorului. PLDM, PD, PL, PSRM și Renato Usatîi au anunțat că până la alegerile parlamentare au urgentă nevoie de 10.000 de trolli bine pregătiți.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/trolli-ASEM-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/trolli-ASEM-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Academia de Studii Economice din Moldova este ca de obicei în pas cu vremurile moderne. Pentru că piața forței de muncă din Moldova este în continuă schimbare, ASEM a lansat facultatea de trolli, specialiști extrem de căutați și apreciați în Moldova. ”Partidele din Moldova caută trolli cu duiumul. Avem nevoie...

Comentează