Facultatea de Curve ASEM copy

După ce Facultatea de Jurnalism de la USM s-a transformat în Facultatea Jurnalistelor Bune de Măritat, și Academia de Studii Economice face acest pas. ASEM a anunțat că lansează o facultate de succes pentru fete. Este vorba de FAC, Facultatea Amantelor Capabile.

”În urma studiilor am stabilit că este foarte greu să ajungi soție de oligarh sau primar. Trebuie să lucrezi ani în șir prezentatoare de știri și cine știe dacă te observă oligarhul. Din calculele noastre, la fiecare oligarh revine cam 10 prezentatoare de știri. Concurența este foarte mare. Dar poți avea același Porsche, aceleași vacanțe de lux și  fiind amantă. Nu e nevoie să te măriți cu oligarhul”, a declarat decanul FAC, Virgina Facmi.

Mii de studente au anunțat că s-au înscris la această facultate de succes. Acestea vor învăța arta aranjării unei cămăși pe scaun, arta cântatului la fluier, în plus vor face și echitație pe hipodromul Nobil din Chișinău.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Facultatea-de-Curve-ASEM-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Facultatea-de-Curve-ASEM-copy-300x300.jpgadminMonden
După ce Facultatea de Jurnalism de la USM s-a transformat în Facultatea Jurnalistelor Bune de Măritat, și Academia de Studii Economice face acest pas. ASEM a anunțat că lansează o facultate de succes pentru fete. Este vorba de FAC, Facultatea Amantelor Capabile. ”În urma studiilor am stabilit că este foarte greu...

Comentează