Plahotniuc Filat Shor ASEM copy

Academia de Studii Economice din Moldova este în pas cu timpurile. Instituția de Învățământ a anunțat că deschide o facultate de oligarhie la Chișinău. Facultatea va încerca să-i învețe pe studenți cum să ajungă adevărați oligarhi. Evident, taxa pentru această facultate va fi pe măsură: 10.000 de euro pe an. Se poate înscrie oricine vrea să ajungă oligarh.

”O să-i învățăm evident cum să fure cât mai cinstit bani din bănci. O să le explicăm etapele unui atac raider. În plus vom avea ore de administrare a unei discoteci unde să prițăchească fete tinerele, ușor de prostit. Am adus și un antrenor de fotbal la facultate, doar oligarhii or să vrea să cumpere o echipă de fotbal și trebuie să știe cel puțin ce înseamnă ofsaid. Deși deschidem de luna viitoare, avem deja mai bine de 1000 de cereri de admitere”, a declarat rectorul Grigore Belostecinic.

Pentru viitorii oligarhi ASEM-ul a creat o parcare uriașă, dar și un cămin special, All Inclusive de 5 stele. Din primele informații, în Moldova, spre deosebire de Rusia sau Ucraina, sunt foarte puțini oligarhi. Doar 10 oameni. Așa că această meserie se anunță a fi de perspectivă în următorii ani.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Plahotniuc-Filat-Shor-ASEM-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Plahotniuc-Filat-Shor-ASEM-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Academia de Studii Economice din Moldova este în pas cu timpurile. Instituția de Învățământ a anunțat că deschide o facultate de oligarhie la Chișinău. Facultatea va încerca să-i învețe pe studenți cum să ajungă adevărați oligarhi. Evident, taxa pentru această facultate va fi pe măsură: 10.000 de euro pe...

Comentează