autobuz-furat-pd-copy

Incredibil. Hoții nu mai au respect față de autoritățile care conduc țara asta. Au furat chiar și autobuzul Partidului Democrat. Acesta a dispărut din fața Hotelului Nobil noaptea trecută. Martorii spun că au văzut un bărbat foarte înalt care a urcat la volanul autobuzului și dus a fost. Procuoroarea Centrului Național Alcorupției, Adriana BețiShor îl bănuiește pe Marian Pulu că ar fi furat autobuzul PD.

”Avem deja câțiva martori care spun că din urma autobuzului a apărut un norișor de bulbuci. Cine face bulbuci în țara asta în afară de domnul dva metra protiv vetra? De fapt, lucrurile sunt clare, eu bănuiesc că aproape știu cine și de ce a furat. Vă explic foarte simplu, Marian Pulu s-a săturat să fie huiduit și macit prin sate când îl vede lumea coborând din avtobuzul cu trandafir. Așa că nu mai vrea să candideze, dar îi este frică să-i spună domnului Plaha”, a declarat procuoroarea Adriana BețiShor.

Inspirat din această declarație, Constantin Țuțu i-a cerut deja lui Vlad Plahotniuc să-l lase o jumătate de oră într-o cameră cu Marian Pulu. Țuțu promite să afle din trei-patru lovituri unde se alfă renumitul autobuz PD. Până se va găsi autobuzul, Vlad Plahotniuc a închiriat mai multe rutiere de la Liuda Ghimpu și îl obligă pe Marian Pulu să meargă în picioare în campania electorală ca să câștige po-pula-ritate în rândul po-pula-ției.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Autobuz-Furat-PD-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Autobuz-Furat-PD-copy-300x300.jpgadminPolitic
Incredibil. Hoții nu mai au respect față de autoritățile care conduc țara asta. Au furat chiar și autobuzul Partidului Democrat. Acesta a dispărut din fața Hotelului Nobil noaptea trecută. Martorii spun că au văzut un bărbat foarte înalt care a urcat la volanul autobuzului și dus a fost. Procuoroarea...

Comentează