Premierul Republicii Moldova se poate mândri că cauza sa nu va muri. Băiatul cel mare îi calcă pe urme și îi repeta cariera strălucită. De pildă, la primul examen de BAC din acest an, Gaburici junior a fost prins copiind și a fost dat afară din examen. Așa se face că în familia Gaburici nimeni nu va avea diplomă.

”Ne mândrim că fiul meu încearcă să se descurce în orice situație. Chiar dacă nu a învățat nimic, nu se lasă bătut. Oricum, i-am zis să nu se deranjeze că nu va avea diplomă. Mă dau ca exemplu, nu am nicio diplomă și am ajuns premier. Din păcate cineva i-a băgat în cap prostia că trebuie să aibă cel puțin o școală terminată? Școala vieții este mai importantă”, a declarat Chiril Gaburici.

Fiul său susține însă că a căzut victimă răzbunărilor politice din cadrul Guvernului. ”Ministrul educației, Maia akeea, care a introdoos kamerele la BAK, shi kare la făcut de rooshini pe tata, la dat l-a poliție kă nu are diplomă sa răsboonat pe mine. Ma da-t afară kear dakă am învățat tătă noapte la limba romină. Meritam nota 10”, a scris pe odnoklassniki Gaburici junior.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Chiril-Gaburici-junior-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Chiril-Gaburici-junior-copy-150x150.jpgadminSocial
Premierul Republicii Moldova se poate mândri că cauza sa nu va muri. Băiatul cel mare îi calcă pe urme și îi repeta cariera strălucită. De pildă, la primul examen de BAC din acest an, Gaburici junior a fost prins copiind și a fost dat afară din examen. Așa se...

Comentează