ostas-cu-sabie-copy

Iarna a venit la 1 decembrie și în acest an și, ca de obicei, drumarii au fost luați cu toții prin surprindere. Aceștia au rămas șocați când au văzut că afară ninge, iar la televizor au apărut imagini cu șoferi care derapează de pe drumuri. Drumarii se jură că nu știau nici cu spatele că se apropie iarna, dar mai ales că iarna poate să ningă.

”Blea, pațani, zub daiu. Nu știam că ninge iarna. Adică noi ținem mine de anul trecut că a nins și că ne-a luat iarna prin surprindere, dar, bleaha muha, chiar în fiecare an e iarnă? Noi credeam că în acest an nu o să vină iarna. Așa că nu ne-am pregătit deloc. Nu avem sare, nu avem nisip, nu avem utilaje de deszăpezire. Sunteți pe cont propriu, pațani. Descurcați-vă cum puteți și cum ați făcut-o în fiecare an”, au declarat la o conferință de presă drumarii în frunte cu ministrul Transporturilor, Iura Chirinciuc, dar și principalii primari din Moldova: Chirtoacă, Shor și Usatîi.

Din fericire, ajutorul a venit de unde ne-am așteptat mai puțin. Moldovenii au turnat motorină în rezervoarele tancurilor monumente, le-au pornit și au început să patruleze pe drumurile Moldovei ca să scoată din nămeți șoferii. Singurul care se simte bine este Dodon, acesta susține că îi este la fel de bine ca în Siberia lui natală.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Ostas-cu-sabie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Ostas-cu-sabie-copy-300x300.jpgadminSocial
Iarna a venit la 1 decembrie și în acest an și, ca de obicei, drumarii au fost luați cu toții prin surprindere. Aceștia au rămas șocați când au văzut că afară ninge, iar la televizor au apărut imagini cu șoferi care derapează de pe drumuri. Drumarii se jură că...

Comentează