Chiloti rupti Toly Druga copy

Face ce face și reușește să intre în atenția publicului meloman din Moldova. Este vorba de Toly Druga. Cunoscutul cântăreț care obișnuiește să apară în clipuri cu ciorapii rupți s-a întrecut pe sine în noul său videoclip. S-a lăsat filmat cu chiloții rupți în fund.

”Nu înțeleg de ce ar fi o rușine să apărem ca moldovenii de rând. Când îi văd pe unii care se dau mari europeni… Băi, tăți pațanii din Moldova au chiloții rupți în fund. Asta este realitatea și eu sunt pațan real. Eu cânt pentru oameni reali, care au devenit fanii mei. Un bărbat cu chiloții rupți este un bărbat sexy”, a declarat Toly Druga la prezentarea noii sale piese.

Mai mult, Toly Druga a lansat și o colecție de modă bărbătească, moldovenească. Ciorapi gata rupți și puturoși, să nu se mai chinuie masculii, dar și linia de chiloți – toți rupți în fund.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Chiloti-rupti-Toly-Druga-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Chiloti-rupti-Toly-Druga-copy-300x300.jpgadminMonden
Face ce face și reușește să intre în atenția publicului meloman din Moldova. Este vorba de Toly Druga. Cunoscutul cântăreț care obișnuiește să apară în clipuri cu ciorapii rupți s-a întrecut pe sine în noul său videoclip. S-a lăsat filmat cu chiloții rupți în fund. ”Nu înțeleg de ce ar...

Comentează